Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Generals, Crespo i Nou Campanar, premiats per Benicalap-Campanar

L’Agrupació de Falles Benicalap-Campanar ha acordat per unanimitat donar el seu premi Cor Intern a la Falla Els Generals per la seua tasca solidària; i per altra banda, el president de Junta Central Fallera, Félix Crespo Hellín, ha rebut el premi Cor Extern per la seua tasca en l’esmentat càrrec. Altres guardonats són la Falla Nou Campanar amb el premi Gegant Intern, rebut pels seus èxits al llarg de la seua història, i Manuel Lahuerta, president de l’Agrupació de Falles Sector XIII, qui ha merescut el Gegant Extern en representació de tots els directius i presidents que van fundar el 12 de maig de 1975 l’agrupació predecessora de l’actual Benicalap-Campanar. Estes mencions s’entregaran el 29 de gener durant el sopar de germanor de l’Agrupació als Jardins La Hacienda, a El Puig.