Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Lafarga i Alares van presentar els projectes a Cervantes

cervantesEl dia 26 de novembre, la Falla Cervantes-Pare Jofré va presentar els seus projectes de falla per al març que ve, els quals van explicar els seus propis artistes, José Manuel Alares en el cas de l’infantil i José Lafarga en el del gran. Alares va comentar que el monument menut representarà els somnis dels xiquets de com seran de majors, i per altra banda va portar a l’acte uns trossos de suro per a explicar als infantils com es fa un ninot. Per la seua banda, Lafarga plantarà una falla amb el lema Xe! Quin rebombori ha liat el sanatori! i que homenatjarà a les dues personalitats que donen nom a la comissió, l’escriptor Miguel de Cervantes i el pare Juan Gilabert Jofré. A la presentació d’esbossos, este artista va portar un avanç del monument: un simpàtic tros del mur del sanatori del Pare Jofré, el qual té el nom de Murillo i serà la mascota de la comissió fins la cremà. L’acte el van presidir les falleres majors Lorena i Marta, i el presidente, Pedro José Rubio.

Proyectos