La gran olla (de Nadal) d’Azcàrraga 1


Ja sé que després de les fartades de Nadal no tindràs ni ganes de parlar de menjar, però és el tema de moda. Els fallers d’Azcàrraga-Ferran el Catòlic no han pogut esperar a la nit de Nadal per a posar-se morats, i van posar-se cecs a olla el dia 19 de desembre. El president de la comissió, Miguel Villén, vol que eixe dia de menjar típicament valencià s’instaure com a tradició, i en vista de l’èxit és probable que així siga.

La preparació ja va començar la nit anterior, però encara així, alguns fallers van alçar-se del llit prompte per a continuar amb els preparatius, i com no, una partideta de truc. Les olles -perquè van ser dues, i fins i tot batejades com a Benji i Oliver-, mentrestant, va estar bullint amb una bona quantitat de bons i greixosos ingredients. Els estómacs dels fallers, molt agraïts.