¿Has leído "La Crida"?

La gran olla (de Nadal) d’Azcàrraga

Ja sé que després de les fartades de Nadal no tindràs ni ganes de parlar de menjar, però és el tema de moda. Els fallers d’Azcàrraga-Ferran el Catòlic no han pogut esperar a la nit de Nadal per a posar-se morats, i van posar-se cecs a olla el dia 19 de desembre. El president de la comissió, Miguel Villén, vol que eixe dia de menjar típicament valencià s’instaure com a tradició, i en vista de l’èxit és probable que així siga.

La preparació ja va començar la nit anterior, però encara així, alguns fallers van alçar-se del llit prompte per a continuar amb els preparatius, i com no, una partideta de truc. Les olles -perquè van ser dues, i fins i tot batejades com a Benji i Oliver-, mentrestant, va estar bullint amb una bona quantitat de bons i greixosos ingredients. Els estómacs dels fallers, molt agraïts.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar