Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Una flama, cartell de les Falles de València 2011

El cartell Flama, obra de Rafael Vilches, serà el que anuncie oficialment les Falles de València de l’any que ve. Així ho ha anunciat esta vesprada la fallera major de València, Laura Caballero, qui va llegir el veredicte del jurat compost per Pepe Puche (artista faller), Vanessa Lerma (fallera mayor de València 2003), Francisco Sanabria (artista de la falla municipal infantil 2011), Jorge Timoteo (dissenyador Gràfic), i Vicente Fayos (secretari general de Junta Central Fallera). La menció especial en la categoria general ha recaigut en la il·lustració Allò irremeiable, de Borja Tur, mentre que el premi a estudiats va ser per a Pablo Lladosa pel seu cartell Verd. Ells són els triomfadors de 79 obres presentades al concurs. Els cartells participants poden vore’s en Nuevo Centro fins al 9 de desembre.