Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

‘Units per a molts’ recollirà material escolar

upmEixos llibres del col·legi que ja no et servixen per a res i que ocupen mig armari, la meitat dels bolígrafs que tens al costat del telèfon i que no uses, i tota la resta de material escolar que no et siga útil, pots donar-lo a la recollida de material escolar que realitzarà el grup de comissions falleres anomenat “Units per a molts“. Esta és la seua primera tasca solidària.

La recollida de material escolar i esportiu es farà fins al 18 de desembre en punts habilitats als casals de les comissions que formen el grup (Cronista Vicent Beguer i Esteve, de Torrent;  i  Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, General Llorens-Dr. Marco Merenciano i Borrull-Socors, de València). La destinació d’estos objectes és el Col·legi Imperial de Xiquets Orfes de València Sant Vicent Ferrer. A més, la resta de comissions falleres podran fer donacions el dia 19 de desembre durant el torneig de Nadal de la Fundació Aixec de malalts de paràlisi cerebral, amb la qual col·labora també “Units per a molts”. Eixe mateix dia, el Col·legi Sant Vicent Ferrer rebrà tot el material recaptat per a xiquets que ho necessiten.