Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Premis per a articles de llibret

Llibrets 1Esta setmana, l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), la Falla Plaça La Malva d’Alzira i la Falla El Mocador de Sagunt han presentat conjuntament i al Museu Faller de València els premis de llibret que organitzen estes entitats. Enguany hi haurà noves edicions dels premis Mocador (al millor assaig sobre Falles), Malva (a la millor poesia satírica) i Enric Soler i Godes (al millor article de llibret).

En la roda de premsa, les organitzacions convocants van destacar que promocionen el llibret de falla per la seua facultat de transmetre cultura, i de pas fomentar estudis sobre les tradicions valencianes. El Premi Malva de poesia satírica, existent des de 2007, està dotat amb 600 euros; el Premi Mocador a l’assaig sobre Falles i cultura popular, convocat des de l’any passat, té 800 euros per a l’article guanyador; i Premi Enric Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla de l’Horta, present cada anys des de 2005, té 300 euros per a l’autor i 300 per a la comissió.