Falla Els Lleons, boja pel parxís i pel teatre

Els fallers de Els Lleons-Poeta Mas i Ros estan que no paren.  El 30 d’octubre van tenir l’Exaltació de les seues falleres majors, Cristina Sáez i Tebar i la infantil Marta Ibars i Sanchís. I d’ací a prop, actuacions teatrals, visites al teatre (com a espectadors esta vegada), taller de betlem reciclat i marató de parxís. ¡Quasi res!

Més concretament, el grup teatral de la comissió, de nom Flama Triatre, actuarà el próxim divendres 12 de novembre a les 22 hores al Teatre Flumen (carrer Gregorio Gea, 15), dins de la XXXVII edició del Concurs de Teatre en Llengua Valenciana que organitza Junta Central Fallera. L’obra serà Cyrano de Bergerac, de Molière, i participaran en la categoria d’obra llarga. I el 28 de novembre, els infantils aniran al Teatre Olympia, però esta vegada com a espectadors, per a vore la representació Uhhh!!

També, la Delegació d’Infantils ha preparat per al divendres 19 de novembre per la vesprada un taller on s’ensenyarà com construir un betlem amb materials reciclats. I per últim però no menys important, el 20 de novembre celebraran el ja habitual marató de parxís. Tindrà lloc al casal de la comissió (carrer Lleons, 51, de València) d’11 a 23 hores, i els qui vulguen participar hauran de pagar una inscripció de 22 euros que inclou aperitiu, dinar, berenar, sopar i no parar de moure el cubilet durant tot el dia. Els interessats han d’apuntar-se cridant al telèfon 685 46 77 69.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar