¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

Martínez Mollá rep el Premi Tabalet

escut smmJosé Martínez Mollá ha sigut el guanyador del Premi Tabalet 2010 atorgat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, en reconeiximent a la seua gran trajectòria com a artista faller. El premi se li entregarà al casal de la comissió dijous 25 de novembre a les vuit de la vesprada, en un acte que inclourà la presentació dels projectes de monument per a 2011.

Els inicis professionals de Mollà estan com a aprenent al taller de l’artista Modesto González, on va entrar en 1956 després d’estudiar a l’Escola de Sant Carles de València. Debuta en la Falla del Raval, comissió de la seua Xàtiva natal, i planta ràpidament en la secció especial de València (Exposició, 1963; Avinguda de l’Oest, 1964; Plaça del Pilar, 1965). En total ha plantat 62 falles en la capital, 22 d’elles en secció especial i 6 en la plaça de l’Ajuntament. Té dos ninots indultats: “Transeünts de poble” (1974) i “Dolçainer i tabaleter” (1977).

Pilar 1977