Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falles de Bétera presentaran projectes el dia 12

imagesLes quatre comissions falleres de Bétera presentaran els esbossos de les pròximes falles que plantaran el dia 12 de novembre a les 20 hores, dins de la Casa de la Cultura de la localitat. En l’acte els artistes explicaran els seus projectes, i també es projectarà un vídeo sobre actes realitzats per la Junta Local Fallera. Presentarà David Aloy, presidente d’esta Junta Local, sent el mantenidor Ferran Gil. Els artistes fallers que estaran presents seran Mario Seguer (falles gran i infantil de La Barraca), Toni Fornes (falla infantil de Carraixet), Manolo Martínez Reig (falles grans de Carraixet i de Gran Via del Sud), Vicente Espeleta (falla infantil de Gran Via de l’Est), José Ramón Espuig (falla gran de Gran Via de l’Est), Miguel Ángel Royo (falla infantil de Gran Via del Sud) i José María Baixauli (eixe últim monument també).