Teatre benèfic a Benifaió

Sent encara recent el mercadet solidari de la Falla La Verge, des de Benifaió arriben noves iniciatives solidàries. Les falles Arturo Más i Mitja Capa han organitzat dues actuacions teatrals a l’estil de sainet divendres 5 de novembre a les deu de la nit. Estes representacions tindran lloc al Centre Cultural Enric Valor i el preu de l’entrada serà de tres euros. La recaptació es destinarà a les mateixes organitzacions que l’esmentat mercadent, Afabals (de malalt d’Alzheimer) i Som i Estem (disminuïts psíquics i físics de Benifaió). Les obres que es podran vore són Un buen mosso i Hi ha que tindre caràcter, i s’interpretaran en valencià.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar