Teatre benèfic a Benifaió

teatrebeniSent encara recent el mercadet solidari de la Falla La Verge, des de Benifaió arriben noves iniciatives solidàries. Les falles Arturo Más i Mitja Capa han organitzat dues actuacions teatrals a l’estil de sainet divendres 5 de novembre a les deu de la nit. Estes representacions tindran lloc al Centre Cultural Enric Valor i el preu de l’entrada serà de tres euros. La recaptació es destinarà a les mateixes organitzacions que l’esmentat mercadent, Afabals (de malalt d’Alzheimer) i Som i Estem (disminuïts psíquics i físics de Benifaió). Les obres que es podran vore són Un buen mosso i Hi ha que tindre caràcter, i s’interpretaran en valencià.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar