¿Has leído "Aquellas primeras fallas"?

La Creu Roja compta amb les falles

cruzrojaLa Festa de la Bandereta de la Creu Roja comptarà amb l’ajuda d’algunes comissions falleres.  El sis de novembre, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà instal·larà el 6 de novembre una taula en la seua demarcació, amb la finalitat d’obtindre fons per a eixa organització humanitària.  Eixa taula estarà oberta de 9,30 a 14 hores. El mateix dia i el mateix horari tindrà la taula de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, la qual estarà entre els números 38 i 40 del carrer Manuel Candela. També la Falla Bisbe Jaime Pérez-Luis Oliag tindrà el seu lloc de recollida de diners per a la Creu Roja el dia 6 a partir de les nou i mitja del matí, en esta ocasió a l’encreuament dels carrers que donen nom a la comissió.