¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

La Creu Roja compta amb les falles

cruzrojaLa Festa de la Bandereta de la Creu Roja comptarà amb l’ajuda d’algunes comissions falleres.  El sis de novembre, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà instal·larà el 6 de novembre una taula en la seua demarcació, amb la finalitat d’obtindre fons per a eixa organització humanitària.  Eixa taula estarà oberta de 9,30 a 14 hores. El mateix dia i el mateix horari tindrà la taula de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, la qual estarà entre els números 38 i 40 del carrer Manuel Candela. També la Falla Bisbe Jaime Pérez-Luis Oliag tindrà el seu lloc de recollida de diners per a la Creu Roja el dia 6 a partir de les nou i mitja del matí, en esta ocasió a l’encreuament dels carrers que donen nom a la comissió.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar