Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Cap de setmana ocupat d’Illes Canàries-Trafalgar

fallatrafalgarVaja que sí, perquè el mateix cap de setmana, els fallers d’Illes Canàries-Trafalgar han celebrat la presentació de les seues falleres majors,  Alicia Gallur i Iris Correoso, i la festa de Halloween. El primer acte va comptar amb la presència de la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor. El segon, no.

En efecte, dissabte 30 d’octubre a les cinc de la vesprada, esta comissió va celebrar la presentació de les seues falleres majors a la Sala Canal, la qual va estar ambientat en la Ciutat Esmeralda del Mag d’Oz. Després de l’acte, la comissió va anar de sopar a l’Hotel Barceló. A les sis de la vesprada del dia següent, els infantils van passar-s’ho d’allò més bé en la festa de Halloween que va preparar la falla, mentre que el torn dels majors va ser per la nit. Naturalment, i com mana la tradició (d’Irlanda, dels Estats Units o valenciana), tota anaven disfressats i no van faltar les carabasses.