Blanqueries homenatjarà Nino Bravo

Nino Bravo¿Qui no coneix Nino Bravo? Este mític cantant valencià serà objecte d’un homenatge per part de la Falla Blanqueries de València el dia 5 de novembre de 2010, al casal d’esta comissió (carrer Moret, 12) a les 20.00 hores. Seran dues hores amb col·loquis, actuacions musicals, subhastes, exposicions i la presència de familiars del cantant i de components del club de fans.

En este homenatge s’inclou una taula redona amb el tema “Nino i les falles”, a la qual assistirà algun familiar del cantant (segurament la seua filla Amparo Ferri) i represntants del seu club de fans. S’ha elegit eixa temàtica perquè la carrera de Nino va començar en una falla i va acabar al parador faller So Nelo. També hi haurà actuacions musicals en el seu records, com la d’un cantant faller de la comissió organitzadora i la de Vicente Moya “Suco”. Paral·lelament hi haurà una exposició d’objectes relacionats amb l’artista, i també se celebrarà una subhasta d’objectes de l’època en què va treballar. L’entrada a este acte és lliure, admetent-se una gran quantitat de gent perquè el local es bastant gran.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar