Blanqueries homenatjarà Nino Bravo

Nino Bravo¿Qui no coneix Nino Bravo? Este mític cantant valencià serà objecte d’un homenatge per part de la Falla Blanqueries de València el dia 5 de novembre de 2010, al casal d’esta comissió (carrer Moret, 12) a les 20.00 hores. Seran dues hores amb col·loquis, actuacions musicals, subhastes, exposicions i la presència de familiars del cantant i de components del club de fans.

En este homenatge s’inclou una taula redona amb el tema “Nino i les falles”, a la qual assistirà algun familiar del cantant (segurament la seua filla Amparo Ferri) i represntants del seu club de fans. S’ha elegit eixa temàtica perquè la carrera de Nino va començar en una falla i va acabar al parador faller So Nelo. També hi haurà actuacions musicals en el seu records, com la d’un cantant faller de la comissió organitzadora i la de Vicente Moya “Suco”. Paral·lelament hi haurà una exposició d’objectes relacionats amb l’artista, i també se celebrarà una subhasta d’objectes de l’època en què va treballar. L’entrada a este acte és lliure, admetent-se una gran quantitat de gent perquè el local es bastant gran.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar