Blanqueries homenatjarà Nino Bravo


Nino Bravo¿Qui no coneix Nino Bravo? Este mític cantant valencià serà objecte d’un homenatge per part de la Falla Blanqueries de València el dia 5 de novembre de 2010, al casal d’esta comissió (carrer Moret, 12) a les 20.00 hores. Seran dues hores amb col·loquis, actuacions musicals, subhastes, exposicions i la presència de familiars del cantant i de components del club de fans.

En este homenatge s’inclou una taula redona amb el tema “Nino i les falles”, a la qual assistirà algun familiar del cantant (segurament la seua filla Amparo Ferri) i represntants del seu club de fans. S’ha elegit eixa temàtica perquè la carrera de Nino va començar en una falla i va acabar al parador faller So Nelo. També hi haurà actuacions musicals en el seu records, com la d’un cantant faller de la comissió organitzadora i la de Vicente Moya “Suco”. Paral·lelament hi haurà una exposició d’objectes relacionats amb l’artista, i també se celebrarà una subhasta d’objectes de l’època en què va treballar. L’entrada a este acte és lliure, admetent-se una gran quantitat de gent perquè el local es bastant gran.