¿Altre comercial de telefonia? No, és Rita…

fmv2011

El telèfon va sonar hui per la vesprada, i van contestar elles: Carmen Monzonís Valero, una xiqueta de la Falla Passeig de l’Albereda-Avinguda de França, i Laura Caballero Molina, una xica de la Falla Carrera Malilla-Enginyer Joaquim Belloch.  Elles són les noves falleres majors de València. ¡Enhorabona a les dues!

La primera que va rebre la llamada de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, va ser la infantil. Carmen Monzonís té 9 anys i pertany a una comissió del sector Camins al Grau, en concret la presidida per Julio Tormo, circumstància que ha aprofitat Canal 9 per a improvisar una ràpida entrevista amb ell gràcies a que treballa en la cadena autonòmica. Posteriorment el telèfon que va sonar, i al quan van tardar en contestar per cert, va ser el de Laura Caballero. Fallera de una comissió de Quatre Carreres, té 23 anys i li agrada molt estudiar pel que es veu, ja que és diplomada en Fisioteràpia i ara estudia Magisteri d’Educació Infantil.

Fotos: fallas.com