Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Esta és la falla que es plantarà a Uruguai

Este és l’esbós del monument (es veu més gran fent-li clic) que es plantarà a la zona de Las Bóvedas de Montevideo (Uruguai) dijous 14 d’octubre i es cremarà dissabte 16 del mateix mes. Obra de l’artista Cecilia Mattos, forma parte d’una sèrie d’actes relacionats amb València que tindran lloc entre els esmentats dies i que s’han declarat d’interés turístic per part del Ministeri de Cultura i Esport d’Urugai, i d’interés cultural pel Ministeri d’Educació i Cultura d’este país. Els organitzadors d’estes jornades valencianes a l’altre costat de l’Atlàntic són l’Ambaixada d’Espanya a Uruguai, l’Associació Comunitat Valenciana i la Intendència Municipal de Montevideo.