Esta és la falla que es plantarà a Uruguai

Este és l’esbós del monument (es veu més gran fent-li clic) que es plantarà a la zona de Las Bóvedas de Montevideo (Uruguai) dijous 14 d’octubre i es cremarà dissabte 16 del mateix mes. Obra de l’artista Cecilia Mattos, forma parte d’una sèrie d’actes relacionats amb València que tindran lloc entre els esmentats dies i que s’han declarat d’interés turístic per part del Ministeri de Cultura i Esport d’Urugai, i d’interés cultural pel Ministeri d’Educació i Cultura d’este país. Els organitzadors d’estes jornades valencianes a l’altre costat de l’Atlàntic són l’Ambaixada d’Espanya a Uruguai, l’Associació Comunitat Valenciana i la Intendència Municipal de Montevideo.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar