Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

Descobrint Torrent amb Cronista

dcEls infantils de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent podran conéixer el seu entorn, i de pas fer una obra solidària, gràcies a l’activitat de la comissió anomenada “Descobrint Torrent”. Serà una jornada de convivència amb membres de les associacions solidàries Adisto i Artic, on tots aprendran molt sobre el centre història de la ciutat i sobre com relacionar-se uns amb els altres. Serà el dia 3 d’octubre.

En efecte, “Descobrint Torrent” és una idea de la Falla Cronista on els infantils de la comissió aprendran un poc més sobre la història, les tradicions, els costums i els monuments de Torrent, en companyia de persones discapacitades d’Adisto i Artic.  Començant a les 10.15 hores del 3 d’octubre a la Torre de Torrent, es faran grups identificats amb colors diferents que rebran un sobre amb les pistes per a començar a descobrir la ciutat. És una altra tasca solidària d’esta comissió, a la vegada que instructiva i entretinguda per als participants.