Descobrint Torrent amb Cronista

Els infantils de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent podran conéixer el seu entorn, i de pas fer una obra solidària, gràcies a l’activitat de la comissió anomenada “Descobrint Torrent”. Serà una jornada de convivència amb membres de les associacions solidàries Adisto i Artic, on tots aprendran molt sobre el centre història de la ciutat i sobre com relacionar-se uns amb els altres. Serà el dia 3 d’octubre.

En efecte, “Descobrint Torrent” és una idea de la Falla Cronista on els infantils de la comissió aprendran un poc més sobre la història, les tradicions, els costums i els monuments de Torrent, en companyia de persones discapacitades d’Adisto i Artic.  Començant a les 10.15 hores del 3 d’octubre a la Torre de Torrent, es faran grups identificats amb colors diferents que rebran un sobre amb les pistes per a començar a descobrir la ciutat. És una altra tasca solidària d’esta comissió, a la vegada que instructiva i entretinguda per als participants.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar