Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Veus de festa’ i ‘Gente de Fallas’ cavalquen de nou

radioA Salvador Peiró també se li ha acabat la bona vida, i el sis de setembre torna a la faena amb el seu programa Gente de Fallas en l’emissora Onda Cero (101.2 FM de València). Dilluns i divendres a partir de les set de la vesprada informarà sobre l’actualitat de les Falles, sense faltar la tertúlia amb Juan Belda, Ángel Romero i Javi Gisbert. Per altra banda, ja s’ha concretat la tercera temporada de Veus de festa, el programa dirigit per Juanfran Barberà: l’espai torna a The Queen Radio (101.9 FM), però en horari de dilluns a divendres de 22 a 23 hores, una hora més tard que en la temporada anterior. L’estrena de la temporada serà també el dia 6 de setembre i en principi, el programa comptarà amb els mateixos col·laboradors amb què va acabar l’anterior etapa (Ana Murillo, Gabi Cerverón, Artur Part, Laura Hortelano, María Part, Barbara Brisa, Mabel Martínez i Carles-Andreu Fernández). Com sempre, Veus de festa parlarà de l’actualitat de les Falles i donarà un toc d’humor a este món festiu que de vegades es posa massa seriós.