Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Campionat de truc a Bétera

I més truc. La Falla Gran Via del Sud de Bétera ha convocat el seu I Open de Truc el 16 d’octubre a les 9.30 hores, dins del seu casal. La parella guanyadora aconseguirà un premi de 100 euros, mentre que la inscripció serà de 15 euros, diners que inclouen també el dinar, la beguda i el café. Els interessants a participar no han de ser necessàriament fallers, i hauran d’inscribir-se fins a l’1 d’octubre entregant un full d’inscripció on indiquen els noms i cognoms dels participants, els seus correus electrònics i els seus números de telèfon, al casal de la comissió organitzadora (al carrer En Jaume de Bétera) o enviant-lo a alguna d’estes adreces electròniques: rullete@hotmail.com, josemaria229@hotmail.com.