¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Campionat de truc a Bétera

I més truc. La Falla Gran Via del Sud de Bétera ha convocat el seu I Open de Truc el 16 d’octubre a les 9.30 hores, dins del seu casal. La parella guanyadora aconseguirà un premi de 100 euros, mentre que la inscripció serà de 15 euros, diners que inclouen també el dinar, la beguda i el café. Els interessants a participar no han de ser necessàriament fallers, i hauran d’inscribir-se fins a l’1 d’octubre entregant un full d’inscripció on indiquen els noms i cognoms dels participants, els seus correus electrònics i els seus números de telèfon, al casal de la comissió organitzadora (al carrer En Jaume de Bétera) o enviant-lo a alguna d’estes adreces electròniques: rullete@hotmail.com, josemaria229@hotmail.com.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar