Campionat de truc a Bétera

I més truc. La Falla Gran Via del Sud de Bétera ha convocat el seu I Open de Truc el 16 d’octubre a les 9.30 hores, dins del seu casal. La parella guanyadora aconseguirà un premi de 100 euros, mentre que la inscripció serà de 15 euros, diners que inclouen també el dinar, la beguda i el café. Els interessants a participar no han de ser necessàriament fallers, i hauran d’inscribir-se fins a l’1 d’octubre entregant un full d’inscripció on indiquen els noms i cognoms dels participants, els seus correus electrònics i els seus números de telèfon, al casal de la comissió organitzadora (al carrer En Jaume de Bétera) o enviant-lo a alguna d’estes adreces electròniques: rullete@hotmail.com, josemaria229@hotmail.com.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar