Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

Se li acabaren les vacances a la ràdio fallera

radioEn efecte, l’agost acaba hui, i per setembre es tornen a posar davant del micròfon molts informadors fallers. Montse Català i Paco Astillero demà mateix posaran en marxa la quinta temporada de Protagonistas Las Fallas en LP Punto Radio (92.0 FM a València i 94.40 FM a la comarca de La Safor). L’horari del programa serà el de costum, dimecres de 19.30 a 20 hores. Vicente Alventosa també donarà guerra radiofònica, però des d’altra emissora, Radioesport Valencia (91.4 FM), on en companyia de Donís Salvador emetrà Junta General de 20.00 a 22.00 hores de dilluns a divendres. A esta emissora s’han emportat també els programes Lo que haga falta (de 10 a 12 de dilluns a divendres) i Movida valenciana (dissabtes de 13 a 15 hores). També està per caure el programa de Juanfran Barberà, Veus de festa, amb importants novetats que s’avisaran en breu (però no vos lliureu de la meua col·laboració, que això no canvia).