Fallas para falleros y no falleros según Candreu

¿Encara no saps què fer este dissabte?

llevant arena¡Mira que he posat propostes, i encara no te n’agrada cap! Vaaaal, et donaré més idees. La Falla Pintor Stolz-Burgos farà el dia 26 de juny activitats per a majors i xiquets, a saber: plantà d’una foguera (inspirada en el còmic “13 Rue del Percebe”), dinar amb “paella de Sant Joan”, proclamació de les falleres majors, rifa (cal traure diners, que estem en crisi), playbacks, cremà de la foguera i discoteca mòbil. I si preferixes anar a Bétera de festa, eixe dia la Falla Gran Via del Sud d’esta localitat tindran jocs populars a partir de les 11.00 hores, plantaran una altra foguera a les cinc de la vesprada, soparan d’entrepà a les 21.30 hores, cremaran la foguera a les 23.30 hores i tindran també discoteca mòbil. En este cas demanen que la gent vaja vestida de blanc, perquè serà una festa eivissenca.