Els Fandos plantaran de nou en S. C. Tenerife

escutsctAixí és. La Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser està molt contenta amb els artistes Lorenzo Fandos i el seu fill Sergio Fandos, i per sext any consecutiu tornen a plantar en la demarcació. Per cert que la comissió dóna l’enhorabona al segon pel seu primer premi en la quinta categoria infantil de les Fogueres de Sant Joan, amb el monument que ha plantat a la Rambla Méndez Núñez d’Alacant. En altre ordre de coses, la Falla Santa Cruz de Tenerife va celebrar el passat dissabte la festa de Sant Joan i ho van passar molt bé, vaja que sí.

En efecte, el dia 19 de juny va tindre lloc la festa de Sant Joan d’esta comissió, en la qual es va incloure el nomenament de la fallera major per a 2011, Sara Ruiz Altalaguerri. Eixe dia va començar amb la plantà d’una foguera que representava un poblat indi, i els fallers infantils van anar disfressat d’indis i vaquers per anar conjuntats. Pel matí van mullar-se majors i menuts amb una guerra d’aigua, per a després dinar paella. De berenar va havier-hi orxata amb fartons, i més tard va començar el nomenament de la fallera major de la comissió. La nit va començar amb un sopar d’entrepà al carrer, per a continuar amb la cremà de la foguera i un fi de festa. Un dia complet, vaja.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar