Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Els Fandos plantaran de nou en S. C. Tenerife

escutsctAixí és. La Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser està molt contenta amb els artistes Lorenzo Fandos i el seu fill Sergio Fandos, i per sext any consecutiu tornen a plantar en la demarcació. Per cert que la comissió dóna l’enhorabona al segon pel seu primer premi en la quinta categoria infantil de les Fogueres de Sant Joan, amb el monument que ha plantat a la Rambla Méndez Núñez d’Alacant. En altre ordre de coses, la Falla Santa Cruz de Tenerife va celebrar el passat dissabte la festa de Sant Joan i ho van passar molt bé, vaja que sí.

En efecte, el dia 19 de juny va tindre lloc la festa de Sant Joan d’esta comissió, en la qual es va incloure el nomenament de la fallera major per a 2011, Sara Ruiz Altalaguerri. Eixe dia va començar amb la plantà d’una foguera que representava un poblat indi, i els fallers infantils van anar disfressat d’indis i vaquers per anar conjuntats. Pel matí van mullar-se majors i menuts amb una guerra d’aigua, per a després dinar paella. De berenar va havier-hi orxata amb fartons, i més tard va començar el nomenament de la fallera major de la comissió. La nit va començar amb un sopar d’entrepà al carrer, per a continuar amb la cremà de la foguera i un fi de festa. Un dia complet, vaja.