¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Música i solidaritat a Els Generals

I més sobre Sant Joan, però diferent. La Falla Els Generals ha organitzat un cap de setmana solidari entre els dies 25 i 27 de juny, on hi haurà unitats mòbils de donació de sang, un sopar a favor de la Fundació Vicente Ferrer i la II Gala “Valencia, siempre Música”, on podran actuar qualssevol cantats aficionats que vulguen. Els actes tindran lloc al carrer General Llorens, número 4, de València.

CAP DE SETMANA SOLIDARI DE LA FALLA ELS GENERALS

El 25 de juny

  • 17.00. Unitat mòbil de donació de sang a la porta del casal.

El 26 de juny

  • 10.30. Dinar amb el “Pepito solidari”, per 1 euro; regal de la cervesa.
  • 22.00. II Sopar de la Solidaritat de l’Estiu, un sopar solidari a favor de la Fundació Vicente Ferrer. Donatiu: 10 euros els majors i 3 euros els xiquets.
  • 23.00. II Gala “València, sempre Música” on se’ls dóna una oportunitat a tots els que els agrada cantar en directe.

El 27 de juny

  • 11.00. “Guerra de l’Aigua”. Ens acompanyarà l’Associació ASPANION.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar