Una setmana cultural amb moltes històries

“Que no et conten històries” és el lema de la setmana cultural que la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera celebrarà entre els dies 24 i 27 de juny. En estos dies també tindrà cabuda el tema de la falla infantil de 2011, “La prehistòria dels esports”, cosa per la qual hi haurà tant contadors d’històries com “esports” tan fallers com el truc i el dòmino.  La setmana cultural inclou també una festa de Sant Joan.

La setmana cultural “Que no et conten històries” (lema, per cert, que tindrà la comissió durant tot l’exercici) començarà el dia 24 a les 20.30 hores, amb la signatura del contracte amb l’artista faller Juane Cortell, el qual plantarà els dos monuments de la comissió. Després tindrà lloc el Club de les Històries, un “club de la comèdia” on en comptes de monòlegs contaran històries de cinc minuts fallers, veïns del barri i representants del món esportiu, i que es podrà seguir per les xarxes socials d’Internet YouTube, Twitter i Facebook. El divendres començaran les “olimpíades sense esport” amb campionats de truc, rummy-cup i dòmino.

La vesprada del dissabte 26 de juny tindrà jocs i guerra d’aigua perquè per als  més xicotets. I a la nit  se celebrarà la tradicional revetla de Sant Joan, on tots els assistents hauran de triar una modalitat esportiva i anar disfressats com a tal. En ella hi haurà històries, i més concretament als entrepans, els qual contindran l’inici d’un relat que hauran d’acabar els assistents. Eixa nit, després del sopar, es subhastaran les fotografies de l’exposició Sostenibilitat NouBoTànic que encara no s’hagen venut. L’última activitat de la setmana cultural serà un concurs de paelles el diumenge 27 de juny.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar