Més Sant Joan a Peu de la Creu i Cervantes

El dia 19 de juny tenim més propostes per a passar-ho bé, amb l’excusa de la proximitat de Sant Joan. La Falla Cervantes-Pare Jofré a partir de les deu del matí ha previst una barbaritat d’activitats per a xiquets i majors, entre les quals hi ha castells inflabls, berenar infantil, cares pintades, playbacks, la plantà d’una foguera, tómbola, dinar i sopar popular, discoteca mòbil i moltes sorpreses. Per altra banda, la Falla Peu de la Creu organitza una festa de l’aigua que començarà a les onze del matí, per a continuar amb paelles, vesprada amb parxís i truc i, per la nit, ball amb orquestra.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar