Més Sant Joan a Peu de la Creu i Cervantes

cervantesEl dia 19 de juny tenim més propostes per a passar-ho bé, amb l’excusa de la proximitat de Sant Joan. La Falla Cervantes-Pare Jofré a partir de les deu del matí ha previst una barbaritat d’activitats per a xiquets i majors, entre les quals hi ha castells inflabls, berenar infantil, cares pintades, playbacks, la plantà d’una foguera, tómbola, dinar i sopar popular, discoteca mòbil i moltes sorpreses. Per altra banda, la Falla Peu de la Creu organitza una festa de l’aigua que començarà a les onze del matí, per a continuar amb paelles, vesprada amb parxís i truc i, per la nit, ball amb orquestra.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar