¿Has leído "Dónde verlas"?

La Mercé per a filatèlics

segellmerceL’antiga comissió de la Plaça de La Mercé, a València, ha tingut una original idea per a traure diners en estos temps en què és tan difícil: crear una col·lecció de segells. El primer es presentarà el dia 17 de juny a les 20.30 hores, dins del seu casal situat al carrer Aluders, número 6, de València. ¿Tindrà el segell el retrat del president de la falla, Fernando Villalba?

Esta no és la primera innovació de la Falla de La Mercé per a aconseguir finançament. En 1950 va ser la primera en vendre loteria per reembossament a tot Espanya, activitat que van adoptar altres comissions de València però que hui en dia ja no és tan rendible com abans. A més, amb la crisi, els patrocinadors no donen tants diners, i per això cal calfar-se el cap per a buscar com pagar el monument i els actes de la falla. Que una falla de la secció especial (i La Mercé ja està 48 anys consecutius en ella) costa molt.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar