Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La Mercé per a filatèlics

segellmerceL’antiga comissió de la Plaça de La Mercé, a València, ha tingut una original idea per a traure diners en estos temps en què és tan difícil: crear una col·lecció de segells. El primer es presentarà el dia 17 de juny a les 20.30 hores, dins del seu casal situat al carrer Aluders, número 6, de València. ¿Tindrà el segell el retrat del president de la falla, Fernando Villalba?

Esta no és la primera innovació de la Falla de La Mercé per a aconseguir finançament. En 1950 va ser la primera en vendre loteria per reembossament a tot Espanya, activitat que van adoptar altres comissions de València però que hui en dia ja no és tan rendible com abans. A més, amb la crisi, els patrocinadors no donen tants diners, i per això cal calfar-se el cap per a buscar com pagar el monument i els actes de la falla. Que una falla de la secció especial (i La Mercé ja està 48 anys consecutius en ella) costa molt.