Torrent estrena web i corts d’honor

jlftorrentMira que són inquiets a la Junta Local Fallera de Torrent. La última és una nova web que es presentarà dimarts 15 de juny a les 20.30, dins de la Casa de la Cultura d’esta localitat (al carrer Sagra, 13, per ser més exactes), la qual està en proves en l’adreça www.fallasdetorrent.com. Eixe dia també es presentarà la nova imatge corporativa de la junta local. Per altra banda, a Torrent també han renovat les corts d’honor.

fmtA la Casa de la Cultura de Torrent va viure’s l’acte de signatura d’actes de les corts d’honor de la localitat. Són 12 xiquetes i 11 senyoretes les que han manifestat el seu desig de formar-ne part per a 2011; ara bé, com que les corts són només d’11 components, les majors ja poden confirmar-se membres  oficials, però una de les xiquetes haurà de descartar-se a través de les proves que realitzarà un jurat els dies 15 i 17 de juliol. A l’acte van assistir el vicepresident primer executiu de Junta Local Fallera, Pascual Piles, i la fallera major de 2010, Cristina García, a més de la fallera major infantil, María Fernández.

La cort d’honor i fallera major infantil eixirà de les següents candidates: Sara Aparicio, Olaia Buendia, Ruth Puche, Marta Pascual, Eva Mª Muñoz, Candelaria Aguilar, María Real, Amparo Taberner, Ana Muñoz, Lucía Soler, Cristina Cepero i Mireia Morant. Per altra banda, la cort d’honor major la formen Isabel Fuertes, Mª Ángeles Silla, Noelia Maroto (que firmarà el compromís altre dia), Yasmina Gordillo, Carmen Murcia, Mª Victoria Miquel, Nuria Salt, Vanesa Centelles, Tamara Paños, Almudena Talavera i Verónica Campillos.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar