¿Vols ser el meu amic?

Això és el que es pregunta la Falla Na Jordana estos dies, ja que ha començat la campanya “Amics de Na Jordana” d’enguany. Per 25 euros, qualsevol persona pot fer-se “amic” i conseguir amb això un penjoll per al mòbil de disseny exclusiu, una entrada per al monument de 2011, una consumició per a la barra, una participació per al sorteig d’un ninot de la falla infantil de 2011 i una altra per al sorteig d’un viatge a París de sis nits. Els diners serviran per a finançar les activitats culturals i festives de Na Jordana, que mai venen malament en estos temps de la maleïda crisi. En tens més informació a www.najordana.es o la pots demanar escrivint al correu najordana@najordana.es.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar