Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

‘Cendra’ torna el 28 de maig

Quan molts ja pensaven que la revista fallera Cendra estava ja al cementeri amb altres publicacions falleres desaparegudes, ¡torna i amb novetats! El 28 de maig a les 19.30 hores, i a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4, de València), es presentarà el número 9 d’esta publicació i el DVD TotFalles 2010, este últim amb les imatges de totes les falles plantades a València i a altres poblacions. Per a donar més interés a l’esdeveniment, l’Associació Cultural Malalts de Falles, editora de la revista i del DVD, han plantejat un enigma que pot tenir premi. Qui envie al correu info@cendradigital.com la resposta correcta a la pregunta “Qui arruixa els fallers?”, entrarà en el sorteig d’un regal “molt especial”.