Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Cendra’ torna el 28 de maig

Quan molts ja pensaven que la revista fallera Cendra estava ja al cementeri amb altres publicacions falleres desaparegudes, ¡torna i amb novetats! El 28 de maig a les 19.30 hores, i a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4, de València), es presentarà el número 9 d’esta publicació i el DVD TotFalles 2010, este últim amb les imatges de totes les falles plantades a València i a altres poblacions. Per a donar més interés a l’esdeveniment, l’Associació Cultural Malalts de Falles, editora de la revista i del DVD, han plantejat un enigma que pot tenir premi. Qui envie al correu info@cendradigital.com la resposta correcta a la pregunta “Qui arruixa els fallers?”, entrarà en el sorteig d’un regal “molt especial”.