Amics de Pepe Monforte funden una associació cultural

Un grup d’amics i col·laboradors del desaparegut Pepe Monforte han creat l’Associació d’Amics de Pepe Monforte, amb la finalitat de recordar a este president de la Interagrupació de Falles per un costat, i per altra defensar els que consideren els quatre pilars de les Falles: el monument, la música, la pirotècnia i la paraula. Esta nova associació relacionada amb la festa fallera es presentarà el 20 de maig a les 20 hores al casal de la Falla Alqueria de Bellver-Garbí (carrer Alqueria de Bellver, número 26, de Benicalap, València).

La creació d’esta associació s’ha decidit en reunions d’un col·lectiu pròxim a Monforte, i que ha volgut rescatar i transmetre els valors que esta recordada persona tenia en relació al món faller, rebutjant explícitament qualsevol discurs polític dins d’ella. Podran fer-se’n socis totes les persones que així hi desitgen, siguen fallers o no, sempre que tinguen ganes de treballar per València. Els interessats poden solicitar-ne informació en el correu electrònic amicsdepepemonforte@ono.com o en el grup de Facebook Amics de Pepe Monforte.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar