Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El Col·legi de la Seda rep un premi Monforte

El 22 d’abril, la Interagrupació de Falles de València va entregar els seus II Premis Monforte al Col·legi d’Art Major de la Seda, en la modalitat col·lectiva, i a títol pòstum a María Ángeles González Gudino en la modalitat individual. L’acte va tenir lloc al Palau de l’Exposició i va ser presentat per la periodista Ángeles Hernández.

El premi col·lectiu va recollir-lo  Vicente Genovés, president del col·legi esmentat, qui va agrair el detall en estos moments en què necessiten ajudes perquè el seu edifici es rehabilite. Quant a l’individual, van ser el regidor Alfons Grau i la seua filla qui van rebre’l en nom de la seua dona i mare respectivament, la qual recentment va morir.  Ambdós van ser entregat pel president de la Interagrupació, Daniel Buj, en presència de nombrós públic que incloïa personalitats com Félix Crespo, president de Junta Central Fallera; la fallera major de València 2010, María Pilar Giménez; la fallera major infantil de València, Ariadna Galán; i familiars i amics de Pepe Monforte, president de la Interagrupació que dóna nom als premis i que va desaparéixer fa uns anys.