¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Les falles municipals van il·luminar-se amb leds

Els leds, eixes xicotetes bombetes que parpellegen als mòdems mentre naveguem, són les que van il·luminar les falles de l’Ajuntament de València en les passades festes falleres. A més, l’electricitat que va utilitzar-se va obtindre’s amb energia solar fotovoltaica, amb la qual cosa el mètode és encara més ecològic. El projecte, anomenat Valencia en renovables, és pioner i ha sigut realitzat per un grup d’empreses valencianes associades a Avaesen i ITE Ilumino, i va servir per a donar llum interior i exterior als dos monuments municipals de València de 2010. Amb este sistema, l’Ajuntament ha aconseguit un gran estalvi energètic, segons declaren els responsables de les llums. ¡Per a que després diguen que les falles contaminen!

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar