Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falles municipals van il·luminar-se amb leds

Els leds, eixes xicotetes bombetes que parpellegen als mòdems mentre naveguem, són les que van il·luminar les falles de l’Ajuntament de València en les passades festes falleres. A més, l’electricitat que va utilitzar-se va obtindre’s amb energia solar fotovoltaica, amb la qual cosa el mètode és encara més ecològic. El projecte, anomenat Valencia en renovables, és pioner i ha sigut realitzat per un grup d’empreses valencianes associades a Avaesen i ITE Ilumino, i va servir per a donar llum interior i exterior als dos monuments municipals de València de 2010. Amb este sistema, l’Ajuntament ha aconseguit un gran estalvi energètic, segons declaren els responsables de les llums. ¡Per a que després diguen que les falles contaminen!