Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Ja es parlarà dels 100.000 euros…

Com deia Julio Iglesias, “la vida sigue igual”. L’acord de la Federació de la Secció Especial de limitar els pressupostos de 2010 a 100.000 euros no està tan clar que es complisca, com s’imaginen molts. El Gremi Artesà d’Artistes Fallers ja està movent fitxa per a intentar flexibilitzar estes restriccions, i per altra banda el president de Sueca-Literat Azorín, Bernardo Morosoli, va declarar a Onda Fallera que se’n parlaria després de esta setmana fallera. A més ja hi ha rumors que dues comissions de la federació han firmat per pressupostos superiors (i molt superiors) als 100.000 euros. Per cert que Morosoli va confirmar en eixa emissora que Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal ha contractat Pedro Santaeulàlia per al seu pròxim monument.

Les declaracions de Bernarmi Morosoli a Pepe Herrero en Onda Fallera (98.7 FM) poden sentir-se ací, cortesia de Cendra Digital: