Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

La Torre de Torrent viu la Crida

cridat

“Poseu  tots els vostres sentits i tot el vostre cor  perquè per fi ha  arribat el moment que tots esperàvem: Ja estem en falles!” Així animava dissabte passat, Cristina García, fallera major de Torrent 2010, a gaudir de les festes en la Crida que va tenir lloc a la torre de l’antic castell d’esta localitat. L’alcaldessa, María José Catalá, va fer-li entrega de les claus de la ciutat com és tradicional en este acte, en el qual tampoc va faltar María Fernández, fallera major infantil de Torrent. Un espectacle de llum i so va amenitzar l’espera fins al moment de la Crida, però els actes ja van començar el matí amb paelles, tallers i activitats per a tota la família.