La Torre de Torrent viu la Crida

cridat

“Poseu  tots els vostres sentits i tot el vostre cor  perquè per fi ha  arribat el moment que tots esperàvem: Ja estem en falles!” Així animava dissabte passat, Cristina García, fallera major de Torrent 2010, a gaudir de les festes en la Crida que va tenir lloc a la torre de l’antic castell d’esta localitat. L’alcaldessa, María José Catalá, va fer-li entrega de les claus de la ciutat com és tradicional en este acte, en el qual tampoc va faltar María Fernández, fallera major infantil de Torrent. Un espectacle de llum i so va amenitzar l’espera fins al moment de la Crida, però els actes ja van començar el matí amb paelles, tallers i activitats per a tota la família.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar