Francesc Climent-Uruguai presenta el seu llibret

Recentment va tindre lloc la presentació del llibret de la Falla Francesc Climent-Uruguai, el qual està dedicat enguany a les séquies valencianes i al Tribunal de les Aigües. A l’acte va assistir Mª Pilar Gimenez Santamarina (fallera major de València),la presidenta de la Associació d’Escriptors en Llengua Valenciana, el presidente del Amics del Corpus i el màxim representant del Consulat d’Uruguai. Van intervenir a l’acte Francisco Ángel Romero Aleixandre, president de la comissió; Miguel Dies, representant del grup que va confeccionar el llibret i Emi Beneito, assessora literària del mateix. Parlant de llibrets, la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera presentarà el seu llibret a l’Hotel Chill Art Jardín Botánico el 3 de març a les 20.00 hores. El tema del llibret d’enguany és Res no és que el pareix, lema triat per la falla per a tot l’ exercici.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar