Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Francesc Climent-Uruguai presenta el seu llibret

fclimentRecentment va tindre lloc la presentació del llibret de la Falla Francesc Climent-Uruguai, el qual està dedicat enguany a les séquies valencianes i al Tribunal de les Aigües. A l’acte va assistir Mª Pilar Gimenez Santamarina (fallera major de València),la presidenta de la Associació d’Escriptors en Llengua Valenciana, el presidente del Amics del Corpus i el màxim representant del Consulat d’Uruguai. Van intervenir a l’acte Francisco Ángel Romero Aleixandre, president de la comissió; Miguel Dies, representant del grup que va confeccionar el llibret i Emi Beneito, assessora literària del mateix. Parlant de llibrets, la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera presentarà el seu llibret a l’Hotel Chill Art Jardín Botánico el 3 de març a les 20.00 hores. El tema del llibret d’enguany és Res no és que el pareix, lema triat per la falla per a tot l’ exercici.