¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Senzilla gala de la Federació d’Especial

En un dia carregat d’actes fallers oficials, la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) ha afegit la seua Gala 2010, un acte de confraternitat entre totes les comissions federades on hi ha hagut una curta part protocolària, un dinar, una bona xarrada amb el café, i per últim una eixida conjunta cap a la Crida. El lloc, l’Alameda Palace, i el presentador, el conegut locutor d’Onda Cero Salvador Peiró.

L’acte va començar sobre les 13.30 hores amb la desfilada cap a l’escenari de tots els presidents i falleres majors, tant grans com infantils, de les comissions que integren la FFSE, als quals se’ls va entregar un quadre com a recordatori. Després van donar la insígina de la Federació als dos nous presidents d’enguany, a col·laboradors de l’entitat  i a títol pòstum a un faller recentment desaparegut. Una vegada acabada la part protocolària amb el cant de l’Himne Regional, va començar el dinar, darrere del qual els assistents van gaudir d’un temps de tertúlia fins a l’hora de eixir cap a la Crida.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar