¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Senzilla gala de la Federació d’Especial

ffseEn un dia carregat d’actes fallers oficials, la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) ha afegit la seua Gala 2010, un acte de confraternitat entre totes les comissions federades on hi ha hagut una curta part protocolària, un dinar, una bona xarrada amb el café, i per últim una eixida conjunta cap a la Crida. El lloc, l’Alameda Palace, i el presentador, el conegut locutor d’Onda Cero Salvador Peiró.

IMG 4668

L’acte va començar sobre les 13.30 hores amb la desfilada cap a l’escenari de tots els presidents i falleres majors, tant grans com infantils, de les comissions que integren la FFSE, als quals se’ls va entregar un quadre com a recordatori. Després van donar la insígina de la Federació als dos nous presidents d’enguany, a col·laboradors de l’entitat  i a títol pòstum a un faller recentment desaparegut. Una vegada acabada la part protocolària amb el cant de l’Himne Regional, va començar el dinar, darrere del qual els assistents van gaudir d’un temps de tertúlia fins a l’hora de eixir cap a la Crida.

IMG 4679