‘Veus de festa’ estarà demà en la Gala Fallera

En efecte, Juanfran Barberá i els seus col·laboradors se n’aniran d’excusió demà per la nit a la Fira de Mostres, on se celebrarà la Gala Fallera. Des d’allí retransmetran el programa Veus de festa de 21 a 22 hores, amb la intenció d’oferir als oients entrevistes de les persones destacades que acudisquen a l’acte. El programa de demà comptarà amb la col·laboració especial d’Ángel Alario, company de l’emissora The Queen Radio i gran coneixedor del món faller.

L’equip del programa Veus de festa estarà junt a una de les portes del saló on tindrà lloc la Gala Fallera, des d’on “caçaran” a diverses persones per a entrevistar. I com sempre, també hi haurà informació i humor en eixe temps de ràdio.  I a partir del dilluns, The Queen Radio oferirà la retransmissió de la mascletà de la plaça de l’Ajuntament, a banda del programa de festes i tradicions de Juanfran Barberà, que continuarà amb el seu horari habitual dimarts i divendres de nou a deu de la nit.

The Queen Radio es pot sentir pel 101.9 FM del dial, o bé per Internet a través de la web www.thequeenradio.es.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar