‘Veus de festa’ estarà demà en la Gala Fallera

En efecte, Juanfran Barberá i els seus col·laboradors se n’aniran d’excusió demà per la nit a la Fira de Mostres, on se celebrarà la Gala Fallera. Des d’allí retransmetran el programa Veus de festa de 21 a 22 hores, amb la intenció d’oferir als oients entrevistes de les persones destacades que acudisquen a l’acte. El programa de demà comptarà amb la col·laboració especial d’Ángel Alario, company de l’emissora The Queen Radio i gran coneixedor del món faller.

L’equip del programa Veus de festa estarà junt a una de les portes del saló on tindrà lloc la Gala Fallera, des d’on “caçaran” a diverses persones per a entrevistar. I com sempre, també hi haurà informació i humor en eixe temps de ràdio.  I a partir del dilluns, The Queen Radio oferirà la retransmissió de la mascletà de la plaça de l’Ajuntament, a banda del programa de festes i tradicions de Juanfran Barberà, que continuarà amb el seu horari habitual dimarts i divendres de nou a deu de la nit.

The Queen Radio es pot sentir pel 101.9 FM del dial, o bé per Internet a través de la web www.thequeenradio.es.