¿Has leído "Los museos falleros"?

El ‘Turista Fallero’ es presenta dilluns

Ha superat les dificultats com una campiona, ¡i un altre any la tenim ací! La clàssica revista de falles El Turista Fallero es presentarà dilluns que ve, dia 1 de març, a les vuit de la vesprada al casal de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals (carrer Pobla de Farnals, 48, de València).  A l’acte assistiran els col·laboradors de la publicació, i també ho podran fer les persones que l’han comprada anticipadament per a recollir el seu exemplar, justificant bancari de l’ingrés en mà. A més, i com tots els anys, els que vulguen comprar-lo en eixe moment també ho podran fer.  El contingut d’este Turista Fallero té un to divertit com en els últims anys però, com a novetat, se li ha afegit un toc d’erotisme… ¿Serà perquè és el número 69?

En el número de 2010, El Turista Fallero compta amb contingut més verd (i no en el sentit ecologista) de la mà d’Hernan Mir i Toni Fornes. Per altra banda, el pregó faller l’ha escrit Santiago Grisolía (president del Consell Valencià de Cultura), text que es llegirà en la presentació de la revista. Durant l’acte s’entregarà el premi de contes fallers al seu guanyador, Jesús Peris, i desfilaran els 45 col·laboradors que han participat en el número d’enguany. De nou, el mestre de cerimònies serà Marcos Soriano.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar