¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

El ‘Turista Fallero’ es presenta dilluns

Ha superat les dificultats com una campiona, ¡i un altre any la tenim ací! La clàssica revista de falles El Turista Fallero es presentarà dilluns que ve, dia 1 de març, a les vuit de la vesprada al casal de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals (carrer Pobla de Farnals, 48, de València).  A l’acte assistiran els col·laboradors de la publicació, i també ho podran fer les persones que l’han comprada anticipadament per a recollir el seu exemplar, justificant bancari de l’ingrés en mà. A més, i com tots els anys, els que vulguen comprar-lo en eixe moment també ho podran fer.  El contingut d’este Turista Fallero té un to divertit com en els últims anys però, com a novetat, se li ha afegit un toc d’erotisme… ¿Serà perquè és el número 69?

En el número de 2010, El Turista Fallero compta amb contingut més verd (i no en el sentit ecologista) de la mà d’Hernan Mir i Toni Fornes. Per altra banda, el pregó faller l’ha escrit Santiago Grisolía (president del Consell Valencià de Cultura), text que es llegirà en la presentació de la revista. Durant l’acte s’entregarà el premi de contes fallers al seu guanyador, Jesús Peris, i desfilaran els 45 col·laboradors que han participat en el número d’enguany. De nou, el mestre de cerimònies serà Marcos Soriano.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar