Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

El ‘Turista Fallero’ es presenta dilluns

Ha superat les dificultats com una campiona, ¡i un altre any la tenim ací! La clàssica revista de falles El Turista Fallero es presentarà dilluns que ve, dia 1 de març, a les vuit de la vesprada al casal de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals (carrer Pobla de Farnals, 48, de València).  A l’acte assistiran els col·laboradors de la publicació, i també ho podran fer les persones que l’han comprada anticipadament per a recollir el seu exemplar, justificant bancari de l’ingrés en mà. A més, i com tots els anys, els que vulguen comprar-lo en eixe moment també ho podran fer.  El contingut d’este Turista Fallero té un to divertit com en els últims anys però, com a novetat, se li ha afegit un toc d’erotisme… ¿Serà perquè és el número 69?

En el número de 2010, El Turista Fallero compta amb contingut més verd (i no en el sentit ecologista) de la mà d’Hernan Mir i Toni Fornes. Per altra banda, el pregó faller l’ha escrit Santiago Grisolía (president del Consell Valencià de Cultura), text que es llegirà en la presentació de la revista. Durant l’acte s’entregarà el premi de contes fallers al seu guanyador, Jesús Peris, i desfilaran els 45 col·laboradors que han participat en el número d’enguany. De nou, el mestre de cerimònies serà Marcos Soriano.