Finalitzat el marató de parxís de Lleons

escut lleons pmrEl passat dissabte 20 de febrer va tindre lloc el tradicional marató de parxís de la comissió Els Lleons-Poeta Mas i Ros. Van ser 26 parelles les que van apuntar-se al campionat, les quals es disputaren fins a l’últim moment els quatre premis que hi havia en joc. L’acte d’entrega dels premis va comptar amb la presència dels nostres representants, la fallera major infantil i el president infantil, Marís i Marcos Payá, i la fallera major i el president Pilar Morillas i Salva Carsí. Oferim unes imatges d’aquell dia tan emocionant per a tots els aficionats i aficionades al parxís que van assistir al casal.

Parchis2010 02 20 1 juego

Segons classificats:

Parchis2010 02 20 9 2clasificado

Primers classificats:

Parchis2010 02 20 10 1clasificado