Fallas para falleros y no falleros según Candreu

A. Ferreira i la RACV, premis Roure

El periodista Manuel Andrés Ferreira i la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) són els guanyadors del premis Roure d’enguany atorgats per l’Agrupació de Falles del Botànic, en el primer cas en la modalitat individual i en el segon en la modalitat col·lectiva. Els presidents d’esta agrupació ho han decidit, en el cas d’Andrés Ferreira, per la seua llarga tasca periodística i literària a favor de la cultura valenciana i de les Falles en concret, mentre que la RACV ha rebut el premi per promoure la investigació de la cultura autòctona, defendre els valors valencians i per premiar cada any la comissió fallera que, segons el seu criteri, haja destacat en la promoció i ús del valencià. Els premis Roure es lliuraran el 20 de febrer al sopar de gala de l’Agrupació.