¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

General Barroso presentarà el ninot que portarà a l’exposició

gbarrosoCom que els ninots també tenen dret que els presenten, que per això són els protagonistes de la festa (encara que de vegades no ho parega, amb tanta fallera major per tot arreu), la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad presentarà la figura que portaran a l’Exposició del Ninot el dia 28 de gener a les vuit i mitja de la nit, dins de l’Associació de Futbolistes del València C.F. (carrer Misser Mascó, 35, de València). Recordem que el monument gran d’esta comissió, que participarà en la secció primera A,  està dedicat a l’equip de futbol valencianista. Parlant de l’Exposició del Ninot, serà els dies 3 i 4 de febrer de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores quan els artistes faller podran emportar les figures, i el dia 6 de febrer a les dotze del matí quan s’inaugurarà eixa mostra. ¿Trobarem “antics coneguts” exposats?

El ninot, construït per l’artista Andrés Alcaraz, és una imatge d’Españeta, segut al seu bagul ple de botes de futbol, amb un xiquet en braços a qui li conta la història del Mestalla. A l’acte de la seua presentació hi haurà presents diversos jugadors del València de diverses èpoques de la seua història.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar