Jesús, Maria i Josep, de turisme per Roma

[singlepic id=612 w=110 h=110 float=left]Això sembla quan visitem el betlem de la Falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal, ja que està ambientat en la Roma moderna i en el Vaticà. En ell es poden vore reproduccions de la Fontana di Trevi (amb aigua real i monedes de veritat), de les ruïnes del coliseu i de la plaça de Sant Pere del Vaticà, lloc on una gran orquestra està tocant un concert amb el Papa escoltant des d’un balcó. Estes construccions i la gran quantitat de ninotes fets de fusta i plastilina, molts dels quals representaven turistes, han fet mereixedor al betlem del segon premi en la categoria lliure disseny”A” de Junta Central Fallera, així com el primer premi també en la secció de lliure disseny de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. Ací podreu vore unes quantes fotografies d’esta obra d’art, així com un vídeo que el sobrevola.


[nggallery id=34]

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar