Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Adéu a Joan Monleón

fotomonleon e1262040644782

El actor, cantant i showman televisiu valencià Joan Monleón va morir ahir 28 de desembre als 73 anys per problemes cardíacs.  El desaparegut artista va tenir molta relació amb la festa fallera; de fet, el grup musical Els Pavesos, en el qual cantava cançons tradicionals valencianes, va fundar-se en una comissió fallera. A més, Monleón va ser president de la Falla Corretgeria-Bany dels Pavesos, on va participar en nombroses activitats culturals, i ha efectuat alguna retransmissió d’actes fallers. La seua última participació pública en un acte relacionat amb la festa va ser la presentació del llibret de la Falla Mossén Sorell-Corona de 2009. Molts valencians encara recorden aquell famós programa seu titulat El show de Joan Monleón, emés entre 1989 i 1992, els primers anys de Canal 9.