¿Has leído "Ninots indultats"?

Paris Hilton presentarà la gala de l’AFE

L’Associació de Falles d’Especial va a per totes, com demostra que, segons esta associació, la conductora de l’acte de presentació de projectes 2010 serà ni més ni menys que Paris Hilton. Esta gala, que es realitzarà el proper dimarts 29 de desembre a les vuit de la vesprada, tindrà lloc en el seu hotel a València (l’Hotel Hilton, naturalment) tal i com havia demanat. Una hora abans de la presentació de projectes, les falleres majors de les falles associades (Arxiduc Carles-Xiva, La Mercé i Malva-rosa) eixiran des de la plaça de l’Ajuntament de València en cotxes d’època fins a este luxós establiment hoteler de l’avinguda de les Corts Valencianes.

A més de les maquetes i esbossos dels pròxims monuments que plantaran les comissions de l’AFE, tambié es presentaran públicament les Falles Agermanades de la AFE, que inicialment són les següents: Pizarro, Santiago Rusiñol, Aras de Alpuente, Pintor Stolz-Burgos, Barraca-Espadán, Plaça de la Creu, Salamanca i Alameda Av. França.  La madrina d’estes comissions en la seua presentació serà l’actual Regina del Jocs Florals de Lo Rat Penat, Roseta Esteve. D’estes comissions també es presentaran els seus pròxims monuments.

Per altra banda, a l’acte s’espera la presència de les falleres majors de València, Pilar Giménez i Ariadna Galán, junt a les seues corts d’honor,  així com la de Félix Crespo, president de la JCF i regidor de Festes i Cultura Popular.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar