A córrer solidàriament amb la Falla 99

Falla99 e1261564475443Desafiant el mal oratge, la Falla Gran Via-Ferran el Catòlic-Erudit Orellana va celebrar dissabte 19 de desembre la seua I Sant Silvestre Solidària Infantil (SanSilSol). Uns cent xiquets fins als 14 anys van apuntar-se a esta cursa solidària on, per sorpresa, van aparéixer la fallera major infantil de València, Ariadna Galán, i la seua cort d’honor. Elles i tots els participants van aportar menjar que la comissió va donar a Cáritas Diocesana d’Alcàsser i a la Parròquia Sant Miquel i Sant Sebastià.

Esta competició solidària va tenir lloc pels carrers del sector Botànic-La Petxina, i va ser organitzada per la Falla Gran Via-Ferran el Catòlic-Erudit Orellana amb el patrocini de Coca-Cola, Forli i SPLIC, en col·laboració amb Modos Disseny Gràfic i la Fundació Divina Pastora. Els participants van dividir-se en tres categories (de 0 a 4 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 14 anys) i van córrer disfressats. La cort d’honor d’Ariadna Galán i ella mateixa van participar amb els més majors, i d’elles Blanca Puertas va aconseguir el tercer lloc.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar