A córrer solidàriament amb la Falla 99

Desafiant el mal oratge, la Falla Gran Via-Ferran el Catòlic-Erudit Orellana va celebrar dissabte 19 de desembre la seua I Sant Silvestre Solidària Infantil (SanSilSol). Uns cent xiquets fins als 14 anys van apuntar-se a esta cursa solidària on, per sorpresa, van aparéixer la fallera major infantil de València, Ariadna Galán, i la seua cort d’honor. Elles i tots els participants van aportar menjar que la comissió va donar a Cáritas Diocesana d’Alcàsser i a la Parròquia Sant Miquel i Sant Sebastià.

Esta competició solidària va tenir lloc pels carrers del sector Botànic-La Petxina, i va ser organitzada per la Falla Gran Via-Ferran el Catòlic-Erudit Orellana amb el patrocini de Coca-Cola, Forli i SPLIC, en col·laboració amb Modos Disseny Gràfic i la Fundació Divina Pastora. Els participants van dividir-se en tres categories (de 0 a 4 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 14 anys) i van córrer disfressats. La cort d’honor d’Ariadna Galán i ella mateixa van participar amb els més majors, i d’elles Blanca Puertas va aconseguir el tercer lloc.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar