¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

A córrer solidàriament amb la Falla 99

Falla99 e1261564475443Desafiant el mal oratge, la Falla Gran Via-Ferran el Catòlic-Erudit Orellana va celebrar dissabte 19 de desembre la seua I Sant Silvestre Solidària Infantil (SanSilSol). Uns cent xiquets fins als 14 anys van apuntar-se a esta cursa solidària on, per sorpresa, van aparéixer la fallera major infantil de València, Ariadna Galán, i la seua cort d’honor. Elles i tots els participants van aportar menjar que la comissió va donar a Cáritas Diocesana d’Alcàsser i a la Parròquia Sant Miquel i Sant Sebastià.

Esta competició solidària va tenir lloc pels carrers del sector Botànic-La Petxina, i va ser organitzada per la Falla Gran Via-Ferran el Catòlic-Erudit Orellana amb el patrocini de Coca-Cola, Forli i SPLIC, en col·laboració amb Modos Disseny Gràfic i la Fundació Divina Pastora. Els participants van dividir-se en tres categories (de 0 a 4 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 14 anys) i van córrer disfressats. La cort d’honor d’Ariadna Galán i ella mateixa van participar amb els més majors, i d’elles Blanca Puertas va aconseguir el tercer lloc.