Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sorpresa d’Amparo Morosoli a la fallera major de València

Homenatge a la fallera major de València 2010 al seu casal (1)¡Vaja sorpresa va portar-se Maria Pilar Giménez (la fallera major de València de 2010, per a més senyes) al seu casal! Dimecres 9 de desembre, la fallera major infantil de València 1999, Amparo Morosoli, i la seua cort d’honor infantil, van preparar-li un homenatge sorpresa al lloc social de la Falla de la Plaça de la Creu.

L’acte d’homenatge va començar amb un vídeo exaltant les virtuts de Maria Pilar com a fallera i com a persona. Després, el presentador de l’acte, Sergio Mora (col·laborador del programa radiofònic Veus de Festa), va destacar els moments que han marcat la vida fallera de l’actual fallera major de València des de 1999. Així, els assistents van gaudir de les paraules que li van dedicar jurats, acompanyants i antics membres de Junta Central Fallera. Donís Martín, Vicente Bayarri o Lola Flores, entre altres, van recordar al seu costat anècdotes i sentiments. En tot moment Maria Pilar va estar acompanyada, primer per la seua cort d’honor de 2010, després per la de 1999 i finalment amb la fallera major infantil de València 1999, Amparo Morosoli i la seua cort d’honor.

Homenatge a la fallera major de València 2010 al seu casal (2)

En altre ordre de coses, Maria Pilar Giménez Santamarina va visitar la casa del Clavari Major de l’Altar del Tossal, Pedro Llácer, on va poder vore la imatge del Sant d’esta associació.