Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El pavo del ayuntamiento?

Quart-Palomar presenta projectes i falleres majors

Presentació de les falleres majors 2010 de Quart-PalomarLa Falla Quart-Palomar presentarà les maquetes i els esbossos dels seus propers monuments el dia 11 de desembre a les 20.30 hores al seu casal (plaça Vicente Iborra, 2 acc., València). L’artista d’ambdós, Carlos Borrás, els explicarà i després hi haurà un vi d’honor. Per altre costat, esta comissió va celebrar la presentació de les seues falleres majors el passat 5 de desembre al Col·legi Iale. Les representants per a 2010, Natalia Molins Giner i la infantil Marina Ruiz Ventura, van gaudir de l’obra musical amb el títol Quisiera ser realitzada per fallers de la comissió, i van acabar el dia amb un sopar de gala al mateix centre educatiu.