Quatre falles en una

[singlepic id=472 w=180 h=180 float=left]Esta és la curiosa idea que ha tingut l’equip d’artistes fallers Fet d’Encàrrec enguany. Els dos monuments que estan construint per a la Falla Alta-Sant Tomàs i els dos que plantaran a la Plaça de l’Àngel son un únic projecte en realitat, ja que es comunicaran entre sí i tractaran el mateix tema, només que amb diferents personatges. A més, la temàtica jugarà amb els noms de les demarcacions. En efecte, mentre el lema de la falla gran d’Alta-Sant Tomàs és La güela Tomasa i la iaia Àngela, el de la plaça de l’Àngel és La iaia Àngela i la güela Tomasa. Quant a les infantils, es titularan La güela Tomasa i La iaia Àngela respectivament. La presentació d’estes quatre falles i únic projecte tindrà lloc demà divendres a les 21.00 hores, dins del casal de la Falla Alta-Sant Tomàs.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar