Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

Quatre falles en una

[singlepic id=472 w=180 h=180 float=left]Esta és la curiosa idea que ha tingut l’equip d’artistes fallers Fet d’Encàrrec enguany. Els dos monuments que estan construint per a la Falla Alta-Sant Tomàs i els dos que plantaran a la Plaça de l’Àngel son un únic projecte en realitat, ja que es comunicaran entre sí i tractaran el mateix tema, només que amb diferents personatges. A més, la temàtica jugarà amb els noms de les demarcacions. En efecte, mentre el lema de la falla gran d’Alta-Sant Tomàs és La güela Tomasa i la iaia Àngela, el de la plaça de l’Àngel és La iaia Àngela i la güela Tomasa. Quant a les infantils, es titularan La güela Tomasa i La iaia Àngela respectivament. La presentació d’estes quatre falles i únic projecte tindrà lloc demà divendres a les 21.00 hores, dins del casal de la Falla Alta-Sant Tomàs.