Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Passarel·la de gossos sense llar a Els Generals

Passarel·la de gossos de la Falla Els Generals (2009)Una desfilada de gossos que esperen ser adoptats va ser l’activitat solidària que la Falla Els Generals va portar a termini passat dissabte.  La comissió, que cada mes realitza una activitat d’ajuda als necessitats, va voler dedicar eixe dia a la Societat Protectora d’Animals de Godella, que necessita col·locar els seus animals pel seu imminent tancament.

A més de la passarel·la, durant el matí hi hagué un mercadet amb joguets i accessoris per a gossos, un rastrell solidari a benefici de la protectora d’animals, i una taula informativa on s’explicava la tasca que fan estos refugis. La recaptació al final del dia va ser de 500 euros, però només van adoptar-se tres gossos i se’n va donar un en acollida.