Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Torna el premi al millor article de llibret

Premi Enric Soler i GodesJa s’ha convocat la sexta edició del Premi Enric Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla de la ciutat de València i la comarca de l’Horta. L’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), amb el patrocini d’Editorial Denes, entregarà un premi al guanyador de 300 euros per a l’autor i 300 per a la comissió que l’edite, a més d’un diploma i un estendard respectivament.

Els articles han d“estar redactats en valencià, ser originals i publicar-se en un llibret (gran o infantil) de qualsevol comissió fallera de la ciutat de València i la comarca de l’Horta de l’exercici 2009-2010. Cada comissió i autor podran presentar tants originals com vulguen.

Els treballs es podran entregar per correu postal amb una carta a l’ADEF (C/ Eduardo Soler y Pérez, 10, 2B 15, 46015 València) fent constar en el sobre la inscripció “Premi Enric Soler i Godes”, o bé per correu electrònic escrivint a info@estudisfallers.org. En qualsevol cas es farà constar el nom i telèfon de l’autor o autors, i el nom i telèfon de contacte de la comissió fallera que publica l’article en el seu llibret. El termini per a presentar candidatures finalitza a les 00.00 hores de l’1 de febrer de 2010. El jurat el nomenarà l’Associació d’Estudis Fallers entre persones relacionades amb la cultura i la festa de les Falles.