¿Has leído "Dónde verlas"?

Torna el premi al millor article de llibret

Premi Enric Soler i GodesJa s’ha convocat la sexta edició del Premi Enric Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla de la ciutat de València i la comarca de l’Horta. L’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), amb el patrocini d’Editorial Denes, entregarà un premi al guanyador de 300 euros per a l’autor i 300 per a la comissió que l’edite, a més d’un diploma i un estendard respectivament.

Els articles han d“estar redactats en valencià, ser originals i publicar-se en un llibret (gran o infantil) de qualsevol comissió fallera de la ciutat de València i la comarca de l’Horta de l’exercici 2009-2010. Cada comissió i autor podran presentar tants originals com vulguen.

Els treballs es podran entregar per correu postal amb una carta a l’ADEF (C/ Eduardo Soler y Pérez, 10, 2B 15, 46015 València) fent constar en el sobre la inscripció “Premi Enric Soler i Godes”, o bé per correu electrònic escrivint a info@estudisfallers.org. En qualsevol cas es farà constar el nom i telèfon de l’autor o autors, i el nom i telèfon de contacte de la comissió fallera que publica l’article en el seu llibret. El termini per a presentar candidatures finalitza a les 00.00 hores de l’1 de febrer de 2010. El jurat el nomenarà l’Associació d’Estudis Fallers entre persones relacionades amb la cultura i la festa de les Falles.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar