Ceramista Ros dedica la setmana cultural a la ceràmica

Escut Falla Ceramista Ros-José Mª Mortes LermaValga la redundància, la Falla Ceramista Ros-José M. Mortes Lerma de València celebrarà una setmana cultural entre els dies 17 i 19 novembre dedicada a l’especialitat del senyor Ros, és a dir, la ceràmica. En ella hi haurà xerrades sobre la història d’este art i la seua tècnica, una exposició de peces, i es presentaran els projectes de falla per a 2010 (que se suposa no seran de ceràmica, ja que en eixe cas no es cremaran ni a tirs).

El programa d’estos dies culturals és el següent:

DIA 17 NOVEMBRE, dimarts. A les 19:30 h.s’inaugurarà la setmana cultural per part dels màxims representants, Jaume Garcia Alapont i Loli Expósito Luque, i José Vicente Jordan López i Paula Casero Trilles, amb un VI D’HONOR, per seguidament celebrar una xerrada-conferència per part de la fallera Isabel Lerma (professora d’ensenyament secundari) sobre la història de la ceràmica, i prestant especial atenció a la figura del Ceramista Ros.

DIA 18 NOVEMBRE, dimecres. A partir de les 19:30 h, una interessant xerrada sobre diversos aspectes i procediments de realització i treball d’este art tan valencià com és la ceràmica, impartida pel Mestre Ceramista JOSÉ LUIS LUNA VILAR, qui ha cedit valuoses peces de la seua col·leció per a l’Exposició que es podrà vore eixos dies al casal.

DIA 19 NOVEMBRE, dijous. A partir de les 19:45 h al casal (Carrer Ceramista Ros núm. 4), tindrà lloc la presentació dels esbossos de les falles de 2010, en què comptaran amb CEBALLOS i SANABRIA per a la falla infantil (3r premi de falla + 2n IG any 2009 Secció 1 a), i amb José SANCHÍS IZQUIERDO (amb la inestimable col • laboració de José GALLEGO, i amb els quals la comissió va obtenir el 2n premi de la secció de plata en 2009).

Per cert que el passat 14 de novembre, a les 19.00 hores i al Salon Rosiña, va tenir lloc la presentació de la fallera major de Ceramista Ros, Loli Expósito Luque, els mantenidors de la qual van ser els seus propis fills.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar